Rosenberg gård & stuga

Välkommen till Rosenberg Gård vackert belägen mellan Sala och Enköping endast en timme från Stockholm. På gården finns två stugor till uthyrning, stort pool område, stor barnvänlig trädgård samt spabad. På gården finns även vårt  stall med hästar.

Barnvänlig trädgård med äppelträd och sommarstuga

Stor trädgård

På gården finns en stor barnvänlig trädgård med äppelträd, gungor, sandlåda, studsmatta, lekstuga och plats för utespel. Njut av lugnet. För den som snabbt vill komma ut i naturen ligger skogen precis intill.

Rosenberg Gård

Huvudbyggnad

I huvudbyggnaden bor värdparet. Parkering sker utanför grinden eller vid stallet.

bada i poolen

Vi har en rejäl pool för lite svalka under varma sommardagar. Poolen är öppen under hela sommarsäsongen. Det finns ett stort soldäck för lata sommardagar. På soldäcket finns både solstolar och utemöbler. Här kan både vuxna och barn simma och leka. Poolen är ca 135 cm djup och ligger i lummig skyddande grönska. Duschning före poolbad är obligatoriskt

Föräldrar ansvarar för sina barn vid poolområdet.

Rosenberg gård & stuga - pool i grönska
Barnvänlig trädgård med äppelträd och sommarstuga

barnvänlig trädgård

För barnen finns gungor, studsmatta, sandlåda och lekstuga. Utespel såsom badminton, krocket, kubb och boule finns att använda.

Stallet med våra hästar

På Rosenberg Gård möts du av en härlig miljö med skog och ängar. I stallet finns våra tävlingshästar. Ni är välkomna att vara med i stallet och bekanta er med hästarna. Vi erbjuder inte ridning. På gården kan du också möta våra katter.

Framsidan av den stora stugan.

Boka Uppvärmt bubbelbad

På årstider när vår pool inte är öppen, kan vi erbjuda vårt spabad. Vad sägs om en avkopplande stund under bar himmel, i ett varmt bubbelbad, med familj eller vänner. 

Spabadet har plats för upp till 7 personer. I samband med badet får ni badrockar och badtofflor att låna. Ingen annan har tillgång till spabadet under er bokade tid.

Användande av spabadet måste alltid föregås av dusch. Vi ber er att inte smörja er med lotion eller solkräm innan ni går i spabadet.

Priser

Upp till 4 personer 500 kronor.
5-7 personer 600 kronor.

Rosenberg gård & stuga - bada i uppvärmt spabad med familjen
Rosenberg gård & stuga - badrock och badtofflor till spabadet

Vad finns det att göra?

Här kan du uppleva både lugnet i naturen eller hitta på spännande aktiviteter i närområdet under din semester.

Hitta till oss

Rosenberg gård och stuga ligger 15 km från pittoreska Sala i Västmanland.